Mindblown: a blog about philosophy.

  • Dé unieke festival Accessoires van 2023

    Dé unieke festival Accessoires van 2023

    Ben je op zoek naar unieke accessoires om je festival outfit compleet te maken? We begrijpen het volledig, want de juiste festival accessoires kunnen echt het verschil maken en je festival ervaring naar een hoger niveau tillen. Maar wat zijn nu eigenlijk de must-haves van dit festivalseizoen?

  • Ultieme Festivaltips voor een Onvergetelijke Ervaring

    Ultieme Festivaltips voor een Onvergetelijke Ervaring

    In ons festivaltipsblog vind je praktische adviezen voor een geslaagde festivalervaring. Van de juiste outfitkeuze en het belang van hydratatie tot het respecteren van festivalregels en milieubewustzijn. Deze tips zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten, dansen en herinneringen maken op je favoriete festivals.

  • Slimme Stekkers Transformeren Festivals

    Slimme Stekkers Transformeren Festivals

    Slimme stekkers transformeren festivals! Festivals zijn altijd al de plek geweest waar muziek, kunst en cultuur samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor duizenden enthousiaste bezoekers. Maar in de afgelopen jaren heeft technologie een nieuw element aan festivals toegevoegd – slimme stekkers. Deze innovatieve apparaten hebben de manier waarop we festivals beleven en organiseren…

  • Stel je eigen paklijst samen!

    Stel je eigen paklijst samen!

    Nu ben jij optimaal voorbereid op jouw aankomende festival! Wij wensen je namens Team FestivalReady veel plezier op jouw festival!

  • Infographic kampeeruitrusting

    Infographic kampeeruitrusting

    Bekijk hier de overzichtelijke infographic voor de kampeeruitrusting voor op een festival camping! Nu kun jij zonder stress over kampeeruitrusting naar jouw festival camping!

  • Een epische festivalreis: dansen in het hart van de muziek

    Een epische festivalreis: dansen in het hart van de muziek

    Duik in de betoverende wereld van festivalreizen met ons blog “Een Epische Festivalreis: Dansen in het Hart van de Muziek”. Ontdek de opwinding van het kiezen van het perfecte festival, deel verhalen bij het nachtelijke kampvuur en ervaar de magie van onverwachte vriendschappen en betoverende muziek.

  • Pinkpop: een Nederlandse muzikale traditie

    Pinkpop: een Nederlandse muzikale traditie

    Ontdek de unieke magie van Pinkpop, het Nederlandse muziekfestival bij uitstek. Van de weelderige locatie in Megaland tot een eclectische mix van genres, de saamhorige sfeer en een rijke geschiedenis, Pinkpop is niet alleen een muzikaal spektakel, maar een viering van Nederlandse festivaltraditie.

  • Festival paklijst

    Festival paklijst

    Voor een enkele festivaldag zijn essentiële items onder andere festivaltickets en identificatie, comfortabele kleding en schoenen, een rugzak of tas, zonnebescherming, hydratatie, snacks, geld en betaalmiddelen, een festivalplattegrond en schema, telefoon en oplader, een kleine EHBO-kit, oordopjes, en positieve energie. Een goede voorbereiding helpt je optimaal te genieten van de festivalervaring.

  • Paklijst weekend Festival

    Paklijst weekend Festival

    Voor een festivalweekend inclusief kamperen is een doordachte paklijst essentieel voor comfort en gemak. De lijst omvat items zoals een tent, slaapzak en slaapmatje voor accommodatie, kleding geschikt voor verschillende weersomstandigheden, comfortabel schoeisel, toiletartikelen, EHBO-kit, verlichting, eten en drinken, festivalaccessoires, geld en identificatie, entertainment, duurzame items zoals herbruikbare producten, communicatie-apparatuur, oordopjes voor gehoorbescherming, en andere…

  • Indoor Festival Paklijst – Maak je ervaring onvergetelijk

    Indoor Festival Paklijst – Maak je ervaring onvergetelijk

    Ontvang waardevolle tips met onze ultieme indoor festival paklijst en vergroot je festivalplezier! Vergeet niet lid te worden van onze community om ervaringen te delen. Dans, deel en geniet met TrendFest voor een onvergetelijke festivalervaring.

  • Paklijst Paradigm Festival 2024

    Paklijst Paradigm Festival 2024

    Ontvang jouw onmisbare paklijst voor Paradigm Festival 2024! Meld je aan om de lijst direct naar je inbox te ontvangen. Bezoek onze community, deel jouw festivalvoorkeuren en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Mis het niet – meld je nu aan en dans mee op Paradigm Festival 2024!

  • Slimme beveiliging op festivals: Blijf verbonden met je kinderen 

    Slimme beveiliging op festivals: Blijf verbonden met je kinderen 

    In deze blog bespreken we hoe je smart home camera’s kunt gebruiken om je kinderen te beschermen terwijl je van het festival geniet.

Heb je enige boek aanbevelingen?


× Voor al je festival vragen!